Siipijaosto nousee!

Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan Fuksijaoston ja -neuvoston Siipijaosto on täysin puolueettomien ja siivekkäiden tutkimusten mukaan todettu parhaaksi jaostoksi maailmassa. Joka vuosi jaettavan "Vuosisadan paras jaosto" palkinnon neljättä vuotta putkeen voittanut Siipijaosto on virallisesti ilmoittanut olevansa sekä ylpeä että nöyrä voittonsa johdosta. Jaoston puheenjohtaja Saku Tiihonen ylisti jaostoa seuraavin sanoin:

"Siipijaosto on ehdottomasti maailman tehokkain jaosto - jokaisessa kokouksessa hoidettaviksi määrätyt hommat tulevat joka kerta hoidetuiksi! Paitsi SiipiXQ; mutta yritysyhteistyö on vaikeaa. Jaoston rangaistusmenetelmät tuottavat myös mielestäni paljon parempaa tulosta kuin Yhdysvaltain vankeinhuoltolaitoksen menetelmät. Meillä on ehdottomasti kovimmat kokoukset, parhaimmat tyypit sekä tietysti maukkain kastike! Siipilyef is DA lyef!"

Strategisen siipitekniikan laitoksen johtaja Börnell Märrisman vahvisti puheenjohtajan sanat todeksi: "Siipijaosto todella on paras jaosto maailmassa."